A Pi Víz 2.
Dr. Makino a Japán Institut of Bio-Energy professzora és Dr. Fülöp László agrárkutató, személyes tudományos kapcsolata folytán kerülhetett az életvíz gyártó készülék hazánkba. A Japán kutatók Szentgyörgyi Albert elméleti eredményeinek továbbfejlesztésével jutott el az életvíz előállításához.
Ha közönséges csapvizet a periódusos rendszer elemeit jelentő kerámiákon folyatják keresztül, csodálatos hatású, magas bioenergetikával (aura) ellátott vízhez jutnak, amit Pi-víznek, mindennapi szóhasználatban életvíznek neveztek el. Emberi vonatkozásban, bár a Pi-víz nem gyógyszer, azonban optimális egészségmegőrző állapot kialakítására képes, mégpedig:
- Csökkenti a stressz-érzékenységet.
- A sportolók fizikai, pszichikai és stressz tűrőképessége fokozódik.
- Az életvíz bizonyos idegrendszeri betegségeket látványosan helyreállít.
- A kutatók állítása szerint, akik gyermekkortól kezdve fogyasztják, igen aktív, hosszú és egészséges életre számíthatnak, kb. 120 évre.
- Készülnek kozmetikumok a bőr tökéletes regenerálására, a ráncok megszüntetésére a Pi-vízzel, sőt olyan is, amelynek nyomán a sebek hegmentesen meggyógyulnak.
- Az életvizet rendszeresen fogyasztók nem kapják meg az influenzát, és ellenállóak lesznek a fertőző betegségekkel szemben.
- Az egérszövetek Pi-vízzel telt lezárt üvegben hat hónapig frissen tarthatók. A kutatók ebben az öregedés elleni hatás bizonyítékát látják!
- Pi-vízzel akváriumban a halak 28 napig megélnek levegőztetés nélkül.
- Az életvízben a tengeri és az édesvízi halak együtt tarthatók.
- A tojást termelő tyúkok a szokásos 408 nap helyett 950 napig megtartják intenzív tojástermelő képességüket.
- A növények 30%-kal több termést hoznak, s a termés több mint 40%-kal első osztályú lesz.
- A növények szárazságtűrő képessége megnő.
- A növények ellenállóak lesznek vírusokkal, baktériumokkal és gombákkal szemben, azaz vegyszermentes termelés érhető el. A bio-termelés fontosságát nem elég hangsúlyozni, ugyanis a közöspiaci országokban a bio-termékek korlátozás nélkül exportálhatók.
- A kukorica a két-három cső helyett öt-hét csövet is kinevel.
- A vágott virágok 5-10 nappal tovább frissek maradnak.
- Az elsavanyodott talajok savassága megszüntethető életvizes öntözéssel és három-négy év alatt a termőképességük helyreáll.
Mivel magyarázható az életvíz hatása?
Az ma már lassan közismertté válik, hogy annak a biológiai objektumnak, amelyiknek az aurája fénylő, feltöltött állapotú az önreprodukáló hibajavító képessége sokszorosa a sérült aurájú élő szervezetnek.
A szervezetben a mérhető kémiai és fizikai folyamatokon kívül bio-energetikai folyamatok is zajlanak. Az életvíz többletenergiával látja el a szervezeten belül létező töltő energiarendszert, amely minden sejtet energiával lát el, így a szervezet energiaszintje optimális lesz.
Japánban 44 év óta folynak az életvízzel kapcsolatos kísérletek és miután hatásai kétséget kizáróan bebizonyosodtak, elterjedt a használata. Amerikában, Kanadában, Koreában, Kínában és Tajvanban már több éve bevezették és farmergazdaságokban és humán célú kipróbálása is folyik, Japánban 42 rákos betegből álló tesztcsoportnál 40-nél sikerült életvízzel gyógyulást elérni. Kaliforniában hasonló kísérleteket végeznek.
A PI víz hatása az élő szervezetre:
A Pi-víz állandó fogyasztása egészségesnek és betegnek egyaránt számos előnnyel jár, alkalmas az élő szervezetek bioenergiával való folyamatos feltöltésére.
- Szabályozza az életfolyamatokat, és hatékonyabb működést biztosító többletenergiát közvetít
- Segíti a szervezet méregtelenítését
- Erősíti az immunrendszert, növeli az ellenálló képességet a betegségekkel szemben
- Gátolja a kórokozók terjedését a szervezetben
- Fokozza a regenerálódást, a sérült sejtek, szövetek helyreállítását
- Javítja az alkalmazkodó képességet
- Növeli a teherbíró képességet
- Szaporasági indexet növeli
- A táppénzes órák száma, folyamatos visszajelzésekkel kontrollálva csökken (20%)
A Japán tudomány fantasztikus terméke a PI-víz. Európában először Magyarországra került, szinte egy időben az USA-val, Kanadával.
Az egészségi állapotunk helyreállítására, az optimális egészségi állapot fenntartásához rendszeresen kell fogyasztani.
A frissen töltött Pi-víz 7-10 napig tartja 100%-os bioenergetikai hatását, következő 3-4 napig fokozatosan csökken 70%-ig és folyamatosan tartja meg azt.
Ajánljuk minden étel- és italkészítményhez amihez víz kell, mert a vízvezetékrendszerünkbe bekerülő szennyeződések (klór, nehézfémek, bizonyos baktériumszörnyek) forralással sem távolíthatóak el maradéktalanul és befolyásolják ételeink (levesek) és italaink (tea, kávé) kellemes ízeit és igazán élvezhető íz-anyagait.
Az életvíz hatása megmarad a főzés során is. Mellékhatás nincs.